За конкурса

Покажи ни, че именно твоята фирма заслужава да бъде лице на малкия бизнес в България.

Включи се в надпреварата "Големите малки" и спечели безплатна реклама в изданията на Медийна група България, собственик на най-влиятелния български всекидневник "24 часа".

През 2018 г. ние подаваме ръка на още 10 малки фирми, като им подаряваме пакет от реклама в нашите издания и сайтове на стойност 10 000 лв.

Защо го правим?

Защото знаем, че малките и средните предприятия са гръбнакът на икономиката. Те са тези, които разкриват най-много работни места, плащат данъци и осигуряват просперитета на нацията.

Защото всеки малък бизнес може да е "голям" по своему - с ниша, която е открил и разработил… Със специалното си отношение към клиентите, което го отличава от неговите конкуренти... Или с иновация, която е накарала другите в бизнеса да го копират.

Защото вярваме, че само съвместните усилия на медии и бизнес ще доведат до така желания ръст на икономиката. Рекламата осигурява на бизнеса достъп до повече клиенти. А новите клиенти носят повече продажби, повече поръчки, повече работни места, повече инвестиции в развитие на бизнеса… и повече данъци в хазната.

Защото искаме да покажем, че в България не всичко е "сиво". Че има бизнеси, които се преборват успешно с кризата. И които могат да служат за пример на останалите предприемачи в България.

Ако и ти си собственик на успешен малък бизнес, запиши се в надпреварата и спечели безплатна реклама в „24 часа".

И тази година DHL Express България ще връчи три специални награди на експортно ориентирани малки фирми. Наградата DHL Export Award включва по една безплатна пратка всеки месец до целия свят за месеците до края на 2018. Шанс да получат тази награда имат малки български фирми, които са успели да покорят външни пазари и планират да завоюват нови такива. Затова при попълването на формата за кандидатстване е добре да посочите и вашите постижения в това - как продавате стоките и услугите си извън България, на какви пазари сте стъпили или планирате да стъпите.

Жури

Лъчезар Борисов

заместник-министър на икономиката

Габриела Козарева

директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия

Евгений Иванов

изпълнителен директор на КРИБ

Димитър Герджиков

Мениджър Бизнес развитие в Управление "Банкиране малък бизнес" на Пощенска банка


Илияна Захариева

директор "Корпоративни комуникации" в А1

Моника Митева

Директор „Маркетинг и Продажби", DHL Express България

Емилия Стефанова

управляващ директор All Channels / Advertising

Панайот Филипов

изпълнителен директор на Българска агенция за експортно застраховане


Лъчезар Богданов

управляващ партньор в "Индъстри уоч"

Тодор Младенов

изпълнителен директор на Sofia Tech Park

Антон Петров

Дистрибутор на вода "Михалково"

Иван Михалев

търговски директор на Медийна група България

Победители за

Организатор