Багри-Н ООД
“Багри Н” е компания, създадена от млади хора с афинитет към кулинарията, сезонната кухня и занаятчийските продукти. Фирмата има ресторант в центъра на София. Иновативното в него е сезонната кухня - менюто в ресторанта се сменя според наличните продукти за сезона, приблизително на всеки месец и половина. Те са част от мрежата Slow Food и работят за един по-устойчив свят, като зареждат продуктите си само от малки ферми и стопанства, отглеждащи ги по натурален начин. Част от продуктите идват от собствена ферма в природен парк Персин, известен с красотата на многобройните си острови по поречието на река Дунав и голямо биоразнообразие. Фирмата прилага концепцията “Zero waste” (нулев отпадък) - компостират всичко ненужно и го влагат отново в производството на храна.